Hospodářská komora České republiky - Syrovátková, Jaroslava
Problematika Hospodárskej komory Českej republiky (HK ČR). Rola Hospodárskej komory, jej aktivity. Členská základňa HK ČR. Okresné hospodárske komory. Prehľad krajských hospodárskych komôr. Orgány okresnej hospodárskej komory.