Globální bezpečnost je společným problémem: role pro normy ISO - Arnold, George
Bezpečnosť ako medzinárodný problém. Široký okruh ohrozenia našej bezpečnosti. Normy ako základ protiopatrení. Otázky smerujúce k riešeniu. Využitie systematického rámca na identifikáciu potrieb a klasifikáciu noriem. Príležitosti pre ISO ako prispieť ku zvýšeniu bezpečnosti. Čo potrebujeme je silné partnerstvo medzi vládnym a súkromným sektorom.