Outplacement investícia do prepúšťaných
Komplexné služby spojené s premiestňovaním pracovníkov v podniku, alebo s ich uplatnením na novom pracovnom mieste - outplacement - metóda, ktorá pomáha prepusteným pracovníkom nájsť si nové zamestnanie a zamestnávateľom umožňuje zachovať si dobrý imidž pred verejnosťou, a zároveň ušetriť na odstupnom. Službu pre prepúšťajúcu organizáciu externe realizuje personálno-poradenská spoločnosť. Ako služba funguje.