EC state aid policy - the need for reform? - Mogyorosiová, Zuzana, 1975-
Zmluvy Európskej komisie (EK) o štátnej pomoci. Definícia štátnej pomoci. Kompatibilita štátnej pomoci so spoločným trhom. Procedurálne pravidlá. Vývoj regulácie štátnej pomoci EK. Kritika politiky štátnej pomoci EK.