Etika manažerské práce - Chadt, Karel
V čom spočívajú špecifiká podnikateľskej etiky a vedomie zodpovednosti. Etické jednanie a správanie. Moc a úspech - nebezpečenstvá zabraňujúce etické správanie. Od kultúry organizácie k etike.