Mzdový systém firmy. Pobídkové formy mzdy. Zaměstnanecké výhody - Nekolová, Alena
Mzdový systém firmy a jeho tvorba. Etapy tvorby mzdového systému. Význam a funkcie jednotlivých mzdových foriem. Rozbor vnútorných a vonkajších podmienok ovplyvňujúcich odmeňovanie. Stanovenie mzdových nákladov. Pojem mzdové formy, funkcie a druhy. Zamestnanecké výhody. Najčastejšie používané formy týchto výhod. Systém Cafeteria.