Unikátne riadenie dlhu šetrí štátu miliardy - Jančík, Ľuboš
Nový spôsob riadenia štátneho dlhu a verejných rozpočtov prostredníctvom Agentúry pre riadenie dlhu a likvidity (ARDAL) a Štátnej pokladnice. Popis fungovania. Výhody.