Corporate performance management - Čarnický, Štefan
Definícia pojmu Corporate parformance management (CPM). Využívanie CPM na zlepšenie výkonnosti podniku. Hlavné procesy v rámci CPM. Softvérová podpora podnikovej stratégie CPM.