Nové kritérium výběru: soulad zaměstnanec - organizace - Stýblo, Jiří
Tradičný pohľad na získanie a výber zamestnancov. Nový prístup k výberu zamestnancov. Analýza a popis práce. Analýza organizácie. Súlad medzi zamestnancom o firemnou kultúrou organizácie. Príklad na určenie požiadaviek na manažéra nákupu.