Národný strategický rámec na čerpanie z eurofondov - Kollárová, Zuzana
Národný strategický referenčný rámec: základný dokument pre riadenie čerpania prostriedkov z európskych fondov v novom programovacom období na Slovensku. Kohézna politika 2007 až 2013.