Praktický přístup k řízení rizik společností - Červeňan, Stanislav
Riadenie rizika a koordinovaný prístup k riziku ako efektívny spôsob, ako dosiahnuť stanovený cieľ. Strategický a pružný prístup k riadeniu rizík. Prínosy celopodnikového prístupu k riadeniu rizika. Riadenie rizika a zvýšenie výkonnosti spoločnosti.