O využiteľnosti marketingu v regionálním rozvoji - Šimková, Eva
Voľné pokračovanie tematiky zameranej na udržateľný rozvoj. Obsah súvisí s politickými dokumentami EÚ a s problémami regionálneho rozvoja, v súvislosti so vstupom ČR do EÚ. Regionálny rozvoj a problémy riadenia. Regionálny marketing a jeho úloha. Marketingový výskum - rozdelenie procesu marketingového výskumu do jednotlivých krokov. Organizácia marketingu v rámci samosprávy.