Cestujúcich pribúda, aerolínie zatiaľ prerábajú - Blažej, Ján
Letecká doprava vo svete sa opäť rozbehla. Problémy veľkých leteckých spoločností. Pokusy s fúziami. Formovanie aliancií. Cenové tlaky, cenová vojna o cestujúceho, nízke ceny mimo sezóny. Možnosti šetrenia pre letecké spoločnosti.