Slovenská obloha ožila - Blažej, Ján
Rok 2004 znamená v leteckej doprave Slovenska rok rekordov. Nástup nízkonákladového dopravcu SkyEurope Airlines. Krach projektu štátnych aerolínií. Transformácia letísk. Rakúska angažovanosť v privatizácii bratislavského letiska má stúpencov i odporcov.