Outsourcing - hrozba pre zamestnanosť? - Baláž, Vladimír
Vymedzenie pojmu outsourcing. Medzinárodný outsourcing. Saldo obchodu komerčných služieb. Import a export komerčných služieb v SR. Rast outsourcingu služieb a celková zamestnanosť. Služby najviac ohrozené outsourcingom. Outsourcing v kontexte zvýšenia celkovej efektívnosti národnej ekonomiky.