Fondy, dôchodky a burzové trendy - Paul, Norbert
Perspektíva investorov v druhom pilieri dôchodkovej reformy na Slovensku. Rastový dôchodkový fond. Konzervatívny dôchodkový fond. Vývoj indexu DJI od roku 1982. Charakteristika jednotlivých časových úsekov na New York Stock Exchange (NYSE). Súčasná situácia.