Roztáča sa deflačná špirála? - Hosek, Miloš
Prejavy deflácie vo svetovej ekonomike v minulosti. Deflácia - výrazné klesanie úrokových sadzieb a s tým súvisiace klesanie cien tovarov a znižovanie miezd. Čína a India a ich bezkonkurenčné ceny tovarov ako zdroj deflačnej špirály. Deflácia v USA. Postoj slovenských menových autorít k problematike deflácie.