Zmeny zákona o dani z pridanej hodnoty od 1. januára - Bednár, Miroslav
Informácie o základných zmenách v oblasti daní z pridanej hodnoty, ktoré priniesla novela zákona o DPH č. 651/2004 Z.z., s účinnosťou od 1. januára 2005.