Česká metropola príťažlivá aj pre investorov - Reich, Róbert
Najzaujímavejšie regióny pre zahraničné investície podľa výskumu anglického Strediska pre hospodársky a obchodný výskum (CEBR). Pokles záujmu zahraničných investorov o tradičné západoeurópske krajiny. Litva ako najatraktívnejšia krajina nových členských štátov EÚ. Čím priťahujú noví členovia únie zahraničných investorov. Bratislava na treťom mieste.