MMF za flexibilnejší prístup k obrane koruny - Kuruc, Radko
Medzinárodný menový fond vo svojej správe hodnotí menovú politiku Národnej banky Slovenska. Vyjadruje sa k : flexibilite výmenného kurzu koruny, prechodu k inflačnému cieleniu, k vstupu do výmenných kurzov ERM II a zavedeniu eura, k reformám v právnom systéme, k investičnej klíme na Slovensku a konkurenčnému prostrediu.