Lízingovky si zvykajú, že už nemajú monopol na financovanie áut - Brondošová, Jana
Banky začali konkurovať lízingovým spoločnostiam pri kúpe auta. Z mnohých lízingových spoločností sa v r. 2005 stali odborníci aj na úvery. Ponuky bánk a ponuky lízingoviek. Háklivé poistné plnenia. Rozdiely medzi finančným lízingom a úverom. Ústretovejšie úvery. Konkurencia a novinky lízingoviek a bánk. Problémy lízingoviek s ojazdenými autami.