Bratislavský nájomný trh stagnuje, potenciál sa skrýva v regiónoch - Sedlák, Miro
Rast nákladov na bývanie robí z prenájmu bytov menej výnosný biznis. Prenajímatelia bytov si nárast nákladov do ceny prenájmu preniesť nemôžu, čím sa znižuje výnosnosť nájomného biznisu. Platí to hlavne pre Bratislavu, kde je tento biznis najrozvinutejší. Problém ceny za prenájom. Zvýšenie potenciálu regiónov. Daňové úniky pri prenájme bytov.