Žiarsky hliník v zrkadle premien a konfliktov - Fafárik, Peter
Význam hliníka v stavebnom, automobilovom a obalovom priemysle. Produkcia hliníka vo svete. Slovalco, a.s. v Žiari nad Hronom - na 12. mieste v Európe. Moderná technológia a dôraz na životné prostredie. Pomoc zahraničného investora Norsk Hydro a Európskej banky pre obnovu a rozvoj. Hlavné úspechy spoločnosti.