Datová okna Power Builderu - Měřínský, Jiří
Dátové okno je objekt, ktorý sa používa k načítaniu, manipulácii, editácii a zobrazení dát z databázy. Článok predstavuje jeden z rozšírených a úspešných produktov - dátové okná z vývojového prostredia Power Builderu. Prínos dátových okien pre manažérov podnikov. Prínos dátových okien pre manažérov IS/IT.