Keymark - jednotná certifikačná značka únie - Kollárová, Zuzana
Európsky výbor pre normalizáciu (CEN) a Európsky výbor pre normalizáciu v elektronike (CENELEC) zaviedli certifikáciu zhody výrobkov s európskymi normami a značku Keymark. Vydávanie licencie na používanie značky Keymark. Subjekty zodpovedné za vydanie značky Keymark. Situácia na Slovensku.