Veľké rozdiely medzi skúmanými obcami - Majlingová, Ľuboslava
Benchmarking ako nástroj hodnotenia výkonnosti a jednej z ciest podpory rastu efektívnosti a kvality verejných služieb. Benchmarking v procese zberu a likvidácie tuhého komunálneho odpadu. Podstata a charakteristika benchmarkingu. Využitie a výsledky analýzy množstva ročne produkovaného komunálneho odpadu na jedného obyvateľa.