Daňové priznanie k dani z príjmov fyzickej osoby za rok 2004 - Jarinkovičová, Valéria
Okruh občanov povinných podať priznanie k dani z príjmov fyzickej osoby za rok 2004. Výpočet základu dane. Nezdaniteľné časti základu dane, daňový bonus. Podávanie daňových priznaní. Príklady. Vyplnené vzory tlačív.