Praktické použitie štatistických ukazovateľov pri zákonne stanovenej valorizácii dôchodkov v podmienkach Slovenskej republiky po roku 1990 - Schaner, Juraj
Zákonné ustanovenia. Ukazovatele pre valorizáciu a ich používanie - legislatíva. Odporúčania. Reforma dôchodkového systému - nezabezpečenie rovnosti príležitostí medzi staro- a novodôchodcami. Príklad výpočtu nerovnosti. Navrhované riešenia.