Konkurencieschopnosť Európy, Slovenska a podniku vo svetle Lisabonskej stratégie - Špáni, Ivan
Európska komisia predstavila novú stratégiu na podporu zamestnanosti v EÚ s cieľom oživiť reformný program hospodárstva EÚ, tzv. Lisabonskú agendu z roku 2000. Jej predpokladom je zvýšenie konkurencieschopnosti a dynamiky hospodárstva. Aké podmienky a predpoklady má Slovensko pre naplnenie Lisabonskej stratégie.