Udrieť zákazníkovi do očí - Košťál, Daniel
Ambulantný predaj ako doplnok maloobchodnej siete. Výhody ambulantných predajní. Podmienky ich optimálneho fungovania. Tradícia mobilného predaja na Slovensku. Príležitosti do budúcnosti.