Išlo o ďalšiu reality šou? - Hinková-Dibarborová, Andrea
Výpredaj v spoločnosti Carrefour otvoril na Slovensku potrebu riešenia etiky výpredajov. Kontroly zamerané na ochranu spotrebiteľov. Legislatívne úpravy v rámci Európskej únie sprísnia výpredaje.