Írsky poistný trh v medzinárodnom kontexte - Ďurišová, Silvia
Stručná hospodárska charakteristika Írska. Porovnanie írskeho poistného trhu vo svetovom a európskom kontexte. Organizácie v oblasti poisťovníctva v Írsku. Trhové trendy v rokoch 1999-2003.