Akreditácia študijného odboru Poisťovníctvo - Majtánová, Anna
Vzrast potreby vysokokvalifikovaných odborníkov v oblasti poisťovníctva po vstupe do EÚ. Akreditácia študijného odboru Poisťovníctvo na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Stupne vysokoškolského štúdia, získanie akademických titulov.