Modely řízení a hodnocení kvality veřejných služeb - Charbuský, Miloš
Modely riadenia a hodnotenie kvality verejných služieb. Precizovanie pojmu verejná služba z pohľadu EÚ i ČR. Úvaha o možnosti zavedenia manažérskych metód riadenia a hodnotenia kvality vo verejnom sektore. Kvalita vo verejnej správe a modely jej riadenia a hodnotenia. Charakteristika modelov: Model CAF, model TQM a benchmarking. Aplikáciou modelov v bežnej praxi je možné zvýšiť kvalitu poskytovaných verejných služieb.