Měření výkonnosti podniku - Remeš, Daniel
Zmeny pohľadu na výkonnosť podniku. Nové prístupy, ktoré sú reakciou na súčasné prístupy merania a riadenia podnikovej výkonnosti. Nové ukazovatele výkonnosti. Základné požiadavky na ukazovatele výkonnosti. Tradičné ukazovatele výkonnosti. Moderné finančné ukazovatele výkonnosti. Nefinančné ukazovatele.