Dôjde k rozdeleniu a fúzii? - Scherhaufer, Peter
Preprava tovaru v železničnej a kamiónovej nákladnej doprave a ich podiel na celkovom prepravnom trhu na Slovensku. Vývoj podielu železničnej nákladnej dopravy na európskom trhu dopravy. Logistické techniky, flexibilita na potreby zákazníkov, výstavba infraštruktúry v kamiónovej doprave. Prostriedky zefektívnenia železníc.