Bankovní úvěry a jejich zajišťování - Štěpáník, Martin
Stučný náčrt vývoja bankového zaistenia v Českej republike. Princípy a základný zmysel zaistenia. Druhy zaisťovacích prostriedkov. Organizácia tvorby zaistenia v banke. Dôsledky zaistenia v banke, praktické dopady. Postoj bánk k financovaniu investičných a prevádzkových potrieb. Aplikácia bankového zaistenia na konkrétnom podniku.