Nový zákon o miestnych daniach (II.) - Hečková, Radka
Zákon č. 582/2004 Z.z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady bol novelizovaný zákonom č. 747/2004 Z.z. o dohľade nad finančným trhom a o zmene a doplnení niektorých zákonov a taktiež zákonom č. 733/2004 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 233/2001 Z.z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Povinnosti, ktoré vyplývajú zo zavedenia nového zákona o miestnych daniach.