Efektivní využití sportovních celebrit a sportovních akcí - Dlouhý, Jakub
Športový sponzoring ako súčasť marketingového mixu. Sponzor a správny výber športu. Oslovenie cieľovej skupiny. Prínosy športového sponzoringu firme. Kritériá pre hodnotenie efektívnosti sponzoringu.