Medzinárodné ohodnocovacie štandardy - Harumová, Anna, 1955-
Výbor pre medzinárodné ohodnocovacie štandardy (IVSC), jeho ciele. Vysvetlenie princípov ohodnocovania pre potreby finančného výkazníctva a iných účtovných výkazov podnikateľských subjektov.