Obmedzenie prevoditeľnosti akcií na meno - Čavojský, Peter
Obchodný zákonník pripúšťa obmedzenie prevoditeľnosti akcií na meno. Dopady obmedzenia prevoditeľnosti akcií. Práva a povinnosti predstavenstva spoločnosti. Stanovy spoločnosti a obmedzenie prevoditeľnosti akcií spoločnosti. Práva akcionára. Súlad s ústavným právom. Drobní akcionári.