Věrnost zákazníků včera, dnes a zítra - Cimr, M.
Vernosť zákazníka k firme a finančná väzba. Vernostné bodové programy (spol. Mountfield).Štrukturálna väzba medzi firmou a klientom. Spájanie navzájom si nekonkurujúcich spoločností do jedného programu. Najznámejšie vernostné programy.