Reforma sociálneho poistenia Slovenskej republiky v európskom kontexte - Barancová, Helena
Liberálna reforma sociálneho poistenia a jej dopad na na sociálnu bezpečnosť občanov Slovenska. Modely sociálneho zabezpečenia vo svete. Právny stav v oblasti sociálneho, nemocenského a dôchodkového poistenia, porovnanie so zahraničím. Invalidné dôchodky a úrazové poistenie. Dôchodky pozostalých. Poistenie v nezamestnanosti. Dávky v nezamestnanosti, porovnanie so zahraničím. Garančné poistenie.