Značky z druhé ruky - Reiners, Wilfried
Značky a prevod práva pužívania značky na nového majiteľa. Právna úprava prevodu značky v Nemecku. Značka viazaná na obchodný podnik. Hodnota a oceňovanie značiek. Nepoužívané značky.