Poradenstvo a jeho prínos pre podnikovú prax - Hanuláková, Eva, 1964-
Poradenstvo ako metóda a profesionálna služba, ktoré smerujú ku skvalitneniu riadiacich a rozhodovacích procesov a celkového podnikového výkonu. Podstata a úlohy poradenstva. Nositelia poradenstva a poradenský prístup. Proces poradenstva.