Fanoušci, diváci, nebo zákazníci? - Köppl, D.
Sponzorská aktivita firiem súčasťou marketingového mixu. Sponzorovanie športových udalostí a zviditeľnenie značky. Rôzne druhy sponzoringu. Aký má sponzoring prínos pre firmu. Výber ideálneho prostredia a kontrola vynaložených investícií. Sponzoring a komunikačné ciele firmy.