Gama rozdelenie v neživotnom poistení - Pacáková, Viera
Gama rozdelenie ako model individuálnych poistných plnení a model celkových poistných plnení. Gama rozdelenie pri určení rizikovej prirážky k čistému poistnému. Gama rozdelenie v bayesovskej teórii odhadu. Zmiešavacie gama rozdelenie pre parameter Poissonovho rozdelenia a Exponenciálneho rozdelenia.