Promócia slovenskej diplomacie - Weiss, Peter
Rekapitulácia a hodnotenie výsledkov summitu Bush - Putin z historického aj súčasného hľadiska . Potvrdenie kontinuálneho posilňovania medzinárodnej prestíže Slovenska a jeho zahraničnej politiky. Medzinárodná konferencia "Nové perspektívy demokracie - Agenda pre euroatlantické spoločenstvo".