Řízení lidských zdrojů a manažerská etika - II. - Brodský, Zdeněk
Činnosti, ktoré riadenie ľudských zdrojov zahrňuje. Personálne plánovanie. Plány vzdelávania zamestnancov, odmeňovania, penzionovania a prepúšťania a plán produktivity práce. Pokračovanie v budúcom čísle.