Reklama v osídlech nezájmu - Cechl, Pavel
Výsledky výskumu pôsobenia reklamy na zákazníka.Vzťah zákazníka k televíznej reklame a k reklame v tlačenej podobe. Vnímanie reklamy deťmi. Hodnotenie reklamy zákazníkom: pravdivosť a dôveryhodnosť.